Anotace: tak ještě chvíli a frčím domů ... už aby to bylo, bylo to krásné, ale bylo toho dost
Povadlá víčka
externí noci
kdy se jen okolo všeho točí
sčítání
Pohozená trička
zapomenuté věci
nestíhám dýchat do rytmu
svítání
skoda, že ti nesedi tretí radek, jinak by to bylo dokaonale
13.09.2008 09:02:00 | saddova