Tanec před vlastním hrobem
Anotace: Jak poetické jsou první lásky a zklamání. :)
Sžírá mě vztek a žal,
Umírám sama dál..
Tancuju před vlastním hrobem,
Chtěla bych promluvit s bohem,
A dát mu poslední sbohem.
Last goodbye.
Vím co mě čeká, nepláču,
Do pekla s hudbou odskáču!
Vdáli bude můj punk hrát,
Budu zpívat, budu řvát.
Vyrvu svoje srdce z těla,
Bude tvoje, to jsem chtěla.
Já tě tak moc proklínám,
Miluju tě, usínám…
Přečteno 399x
Tipy 7
Poslední tipující: BArBArKO, V e r u n k a, Mraveneček, Churry, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)