Vrať se!
Anotace: věnováno ci@sezn.cz za to, že mi ukázal, že to jde... a M za to, že JE! :-*
On:
Bylo to tak krásné,
ten čas s tebou.
Vůbec jsem netušil,
co honí se ti hlavou.
Ona:
Nebylo to krásné,
jak jsi myslíval.
Po nocích jsem plakala,
to jsi tušíval ?
On:
Nic jsi mi neřekla,
když jsem se ptal.
Tváře jsi zakryla
a já to vzdal.
Ona:
Chtěl jsi být semnou,
to říkal jsi často.
Opak je pravdou,
bylo tu pusto.
On:
Nechci jít spát
z pocitem viny,
že jsem ti ublížil,
jako ten jiný.
Přeji si jediné:
„Vrať se!“
Nekoukám po jiné.
„Vrať se!“
Přečteno 564x
Tipy 14
Poslední tipující: Tymi14, Quigleika, Lissa, Castiza, NiQuS, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Dreamer, Mraveneček, carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (3)