Chtěla bych snít ...
Anotace: jako vždycky - romanticky
Ve vzácném souznění při svíčkách, při víně
svádět tě pohledem jenom tak, nevinně,
hvězdami proplouvat při duší ladění,
něžný hlas poslouchat sladkého mámení.
V zářivé záplavě teplého laskání
nechat se unášet andělem do spaní,
ovinout nohama ve spánku, ve snění
lásku, jež odnesla všechna má trápení.
Touhu bych nad ránem posnídat chtěla
ze sladkých zákoutí mužného těla,
ve snové krajině na něžném oblaku,
se zlatým prstencem a nebem bez mraků.
Vznášet se na křídlech bělavých Pegasů,
věneček kopretin vetknout si do vlasů,
něžně tě milovat, pro naši lásku žít.
Prokletá chvíle, kdy musím se probudit.
Přečteno 551x
Tipy 36
Poslední tipující: vodnař, Glooaming, Manon.H, el viento, WhiteSkull, hanele m., Psavec, Roger, shakespeares, labuť, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)