Rozchod
Anotace: Proste to vypadalo, ze se rozejdem...
Prodal jsem svý myšlenky
kde se stala chyba?
V tvých očích
v mý nevinnosti
v naší minulosti
Dlouhé týdny plánů
a teď ta propast
kde jsi?
V tunelu bez konce,
jinej způsob vnímaní
Teď už mám otevřený oči
a pronikám do toho všeho
zklamanej a opuštěnej.
Kdo jsi? že mě ztrácíš
bez výčitek
Zůstanu sám a ztracenej
kvůli sobě
a kvůli tobě
nemůžu vstát
s podlomenýma nohama
Uteč pryč od toho všeho
soužení
jako kdokoli jinej
Přenáším svou bolest
jako chorobu
...jsem stvořenej
pro to zůstat sám
křičím v dešti na ulici
tma a nikdo
marně volám Proč
Komentáře (1)
Komentujících (1)