Anotace: i padlý mají své právo, svou naději... Ztratíme-li naději, nemáme nic...
... nosím s sebou basebolovou pálku ... pro případ že by mne přepadla naděje ... kolikrát jsem ji ubil ... a za dalším rohem zase vystrčila hlavu ... kuk ... tady jsem ... ještě tisíckrát ji zabiju ... než zabije ona mne ...
24.09.2008 08:31:00 | JardaCH
Smutná a zároveň plná naděje. A pokud je naděje ještě není nejhůř.Znám takový pocit a naděje se držím zuby nechty. Tak Ti držím palce a bude zase dobře.
16.09.2008 10:43:00 | JaniHani
Naděje-Ta jiskra lidského žití. Vzdát se naděje znamená zemřít a není podstatné jestli zemře člověk fyzicky nebo duševně. Ta jiskřička naděje bývá mnohdy to jediné, co zbyde a čeho se odmítám vzdát...
15.09.2008 15:47:00 | SZN
Smuténkové a bolavé dílko. Naděje umírá poslední ... já doufám, že malučká jiskřička, leč slabounko, ale stále doutná ...
15.09.2008 06:14:00 | NikitaNikaT.