JSEM
.
jsem vlastně myšlenka
jsem slovo
jsem zákonitost
jsem také náhoda
jsem i popel rozhozený vesmírem
když dokonala hvězda . . .
jsem světlo
jsem plamen
jsem moře i oceán
jsem okamžik
jsem bouře
jsem i oáza klidu
jsem vlastně všechno co znám
i to co zůstává mi zatím skryto
ale především . . .
především jsem Láska . . .
.
Přečteno 480x
Tipy 9
Poslední tipující: Jin, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, rolon, liška B.
Komentáře (1)
Komentujících (1)