chybíš mi lásko
Anotace: když je člověku teskno ... uvědomuje si o co přišel je sám .. a tak .. kdo by to nezanl ...
chybíš mi lásko ...
a já ti to nesmím říct ..
tak poraď mi má nová vrásko
jak to mám srdci vysvětlit?
.
dřímám mobil v dlaních
bráním se a zápasím s tím
jsi součástí všech mých velkých přání
jsem nemocen tím, že sním...
.
každá ta slza co stéká mi po tváři
krade mi naději ..
všchny spočinou v mém polštáři..
..snad si je vyzvednu později..?
.
mám již tuny zásob na příště
které možná ani nebude ..
život je jak bludiště ..
které nikdo neprojde ...
.
možná je to tak lepší..
byla jsi mé slunce já tvé nebe .
nechci jinou ne! nechci už další..
slunce zapadlo a mě v mé noční krajině srdce zebe
..
snad se netrápíš tak jako já
snad ne lásko má?
snad tebe někdo zahřívá
když ke mně je zima tak ukrutná?
.
zasáhla mě u srdíčka ..
to brzo se změní v led
tvá láska zmizela jak světlo když zhasla svíčka
setmělo se a mě zmizel svět
.
.
.
---------------------
Komentáře (1)
Komentujících (1)