Smutek zavři do komnaty černé,
vždyť patří stále tam,
a pro pravého šetři city věrné,
do příštích krásných rán.
dnes můžeš cvičit úsměv krásný,
který shůry ti byl dán,
než objeví se chlapec krásný,
a tebou bude milován.
02.12.2012 02:53:56 | Robin Marnolli