Ta sůl na rtech
Anotace: Něco so deje, ale proč neví co?
-Usínají a je jim spolu skvěle-
Ale když se občas s tichým zklamáním
(neví z čeho,ale ne kvůli tobě),
které ví, že jí prozradí
probudí z tvého obětí.
Jenž ji celou noc hřálo,
je jí z toho ještě mnohem hůř.
A už dopředu, vždy ví,
že ta sůl na jejích sladkých rtech,
prozradí při prvním ranním polibku
to něco,
co ji tolik bolí.
A že její falešný úsměvy,
už to nezachrání.
A na řadu přijde přiznání.
Zase jí uslyšíš,
vprostřed noci..
do ledové tmy.
šeptat to, čemu nevěříš.
Ale ona ti nelže,
to snad přece dobře víš.
Tak přestaň věřit tomu,
že to tak není.
A podívej na to zrcadlo
na kterém horkým
dechem je vyryto,
Že “něco se prostě mění.“
Přečteno 500x
Tipy 19
Poslední tipující: Metcheque, Láďa, Agniezka, susana načeva, carodejka, Oťas, Ovádko, Radek.oslov.Šafárik, kikis, Vlk v rouše, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)