Vzpomínky na letní lásku...
Anotace: prostě vzpomínám =)
Letošní léto
bylo tak krásný,
milovat začla jsem,
to je snad jasný.
Z kamaráda láska
veliká se stala,
největší kráska
pro něho jsem byla.
Pouhý týden
jsme na sebe měli
a dny jak voda
ubíhaly.
Každou volnou vteřinku
museli jsme spolu být,
ani na malou chvilinku
nechtěli se rozdělit.
Za ruce držení
a slůvka sladká,
vzájemné tulení,
doba však krátká.
Bohužel čas není
nikdy k zastavení
a muselo nastat
smutné rozloucení.
Řek:"žadný pláč a žádný trápení
budeme si přece psát,
mezi náma se nic nezmění,
neboj!budu te mít stále rád..."
Na další den zprávičky
jak o život lítaly,
samý krásný větičky
v nich jsme si napsali.
Sliboval,že zasype mi
zas mobílek písmenky,
že zas spolu prožijeme
ty nejhezčí chvilenky.
Ale ouha!sliby-chyby!
víc už se pak neozval.
byly to jen planý řeči
co mi tehdy namlouval?
A tak se ptám sama sebe
proč mi tolik ubližil?
Nebyla ta chyba ve mně,
že to takhle ukončil?
Řikaj:"nesmutni a neplakej
on ti za to nestojí!"
Já však vím,že moje srdce
navždy bude bolavý!!!
-Teda až do tý doby,pokud si nenajdu novýho miláááška =)
Komentáře (3)
Komentujících (2)