Anotace: Hádky a obavy, láska či přátelství, život či smrt, mám ho ráda nebo ne?!
Sbírka: Starší pošetilé básnění
ST! je za obsah, upřímnost a myšlenky. Sem tam mám pocit, že rým je nucení, ale to nevadí. Má to myšlenku a svoju hloubku. Řéká se, že co se škádlívá, rádo se mívá ... kdo ví, nechej temu čas a on třebas na to přinde, a nemůžeš vědět, zda-li k Tobě nechová též nějaké sympatie a možno se to jen stydí dát najevo, abo on ví, co ty si myslíš a co cítíš? Pokud ne, zbytečně se příliš neotevírej, jen tak polehounku. Je to jen můj názor, ne rada.
16.09.2008 17:58:00 | NikitaNikaT.