Zloba
Anotace: zloba je v nás a já jsem ji pln
Červenou krví prolitá zem
z fantazié vracím se sám
proklet buď, mlčíš jen
odcházím neznámo kam
v chorálu bez hlasů
erupce vyznání
něžná vůně tvých vlasů
zcela mě oněmí
Jen s jednou, s jednou si povídá
kolik krve moje srdce prolíná
S myšlenkou na tebe chodím spát
nezdálo se mi o tobě, jen jedenkrát
Pohledem na tebe poznám jednou
jak krásné je žít...
Přečteno 430x
Tipy 30
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Oči, Nút, Triffid Kolbe, Caracol, vodnař, Iva Borecká, anatantal, Ztracená Tereza, Bohém z Pernštejna, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)