Není to sice úplně dokonalé, ale co taky je, že. Rozhodně ne začátečnické. To, co z toho vyznívá a způsob vyjádření (tím myslím i osobitý styl autora po přečtení více básní), je něco, co mnohým chybí a má hloubku, sdělení. Nějaké nedokonalé rýmy, verše nebo rytmus - to je jen technická stránka věci, která se dá vždycky nějak dopilovat, aniž by básni ubrala na poetičnosti.
29.09.2008 09:12:00 | denebrin
No, já bych nebyla tak přísná. Ta báseň mě něčím oslovila. Má v sobě takovou - nevím jak to řící - naivitu. A v tom je právě její kouzlo.
17.09.2008 16:21:00 | danaska