Kolik...?
Anotace: Věnováno Feli...
Kolik musí protéct slz,
než ta láska zmizí,
jak to dopadlo,
kolikrát mě mrzí...
/...i když jen já to nezavinil.../
Kolik času musí uplynout,
než mi budeš cizí,
je to jak dobývat nedobytnou ostnatou tvrz...
/...však i ta se časem rozpadne.../
Kolik proteče slz,než si budem cizí...
...ale tentokrát...
...oba...
...dva...
...navzájem...
Přečteno 483x
Tipy 10
Poslední tipující: Marky852, bajli33, Azazen, angelicek, Bíša, Mraveneček, igniss, SZN
Komentáře (2)
Komentujících (2)