Juhasku, básničky o tom, kterak samička něhou samce zkrotila se mi moc líbí "o)
03.10.2008 08:05:00 | Iva Borecká
Přiznám, hloupě tupě zírám, mozkové závity už se mi vaří, mno jo, hloupoučká su, vím ... nevím, jak si vysvětli veršotepku ... tedy jak ju přesně pochopit. Jinak za dílko ST! líbí se mi obsah. Opět myšlenkový.
27.09.2008 15:11:00 | NikitaNikaT.