My-kteří milujeme,slova nepotřebujeme.Stačí opravdu jen pohledy a doteky,protože většinou jsou to slova,co lásku ničí...
18.09.2008 23:14:00 | Mraveneček
ST! je za obsah, plně rozumím, mnohé mi to připomnělo. Někdy slova nejsou potřeba, ale pohled a dotyk znamená aj víc ...
18.09.2008 16:30:00 | NikitaNikaT.