ST - nádherná!
Vyplatí se zabloudit občas do literátského
"pravěku" :-)
01.03.2010 22:21:00 | TetaKazi
Ta s pohledem Afrodity,at´ je pyšná na tebe,
že jí píšeš krásné básně a je s tebou na světě.
30.11.2008 00:32:00 | BARBYE
Šťastná to žena! Tím myslím tvoji manželku. Ale báseň je pěkná moc. Ostatně jako všechny od tebe.
24.09.2008 13:27:00 | danaska
je to dlouhe, lec vydrzela jsem a jsem za to rada, rymy ti sedi bezvadne, myslenka tez, jen misty ti trosku habruje rytmus,ale musela jsem cist hodne peclive, abych to odhalila :)
20.09.2008 21:56:00 | saddova
ta tvoje musí být v sedmým nebi... být to věnovaný mně, asi bych spokojeně předla - ale jako nezúčastněná strana sem tě místy podezřívala že je to parodie na milostná vyznání - ale v tom si udělám jasno až po dalších dílkách, tak vyčkám :o)
18.09.2008 00:05:00 | hanele m.