Tušení
Anotace: Jen mám občas strach..
Venku chladný vítr fouká,
Každý jenom blbě kouká...
Sedím sama v parku
na lavičce ušmudlané.
Nemám z toho dobrý pocit,
Bojím se, že se ti snad něco stane...
Pokaždé když jedeš ke mně
bojím se, že mi tě země
pohltí a nevrátíš se mi víc,
bojím se slz, že mi zase smočí líc.
Bojím se že mi srdce žalem zkamení,
bojím se každého zlého znamení...
Přečteno 387x
Tipy 10
Poslední tipující: Poetický Ďábel, jedam, el viento, Laivindia, Romana Šamanka Ladyloba, Jean89, Bíša, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)