Za pár dní
Hlad po touze zas v očích máš,
střežené hrdosti se snadno vzdáš.
Jsem hloupá, že nechám tě v mé hlavě
zas nový dům nečinně stavět.
Zas objevuješ mé nové slabosti,
jak tě mám odtud vyhostit?
Do mých myšlenek máš skvělý výhled,
nechápu, že stále smíš uvnitř mě bydlet.
Naše nevyslovené konspirativní „co kdyby“
hádankou zůstává bezpochyby
a my dva spolu za pár dní
zas budem si tak vzdálení!
Komentáře (5)
Komentujících (4)