a stejně jako osika
a stejně jako Máří
Magdaléna
budeš se chvět a
já
klesnu na kolena
a svým dechem horkým
pohladím každý kousek
tebe
ty pak usměješ se,
políbíš mne
cácorko severní...
22.09.2008 09:57:00 | ejs
Jj, též se přikláním k temu koncu, mile překvapil, je to pěkný, mi se to líbí.
19.09.2008 01:07:00 | NikitaNikaT.