Basnění pod širým nebem
Anotace: jj hvězdičkyyy...to je romantika =)
Ležíme pod širým nebem,
pozorujem hvězdičky.
Dnes mají prý hodně padat
během noci celičký.
Letí první,druha,třetí...
"Miláčku,něco si přej!
Třeba to,že prolíbáme
zítra spolu celý den...!" =)
Komentáře (3)
Komentujících (3)