Anotace: je to k básničce sen,můj sen se stal realitou a jen diky básničce =)
Hezká.Vyzařuje z ní štěstí.
I kdyby bylo jen chvíli,stojí za to si ho užít.
22.11.2008 17:10:00 | s.e.n
Tak to je mooc fajn...já to sice vím už dýl, ale nefa..básnička je mooc pěkná..však víš, že ti to mooc přeju...
19.09.2008 19:54:00 | NiQuS
Hanek, to je skvělé, tak to su moc ráda, že nakonec ta realita není tak jiná, jak někdy bývá ... tož přeji mocka štěstí, hlavně ať to vydrží a pamatuj, že není kam spěchat, aj když se s Tebou nejspíš všecko krásně točí. ST! za básenku, vlastně mi udělala radost, citím, že jsi maximálně v pohodě. :o)
19.09.2008 08:35:00 | NikitaNikaT.