Moje letní láska
Anotace: Další háčko-čárková z 4.8.2008. Když jsem tohle napsala, tak jsem definitivně ztratila nějaké dobré mínění o svém duševním zdraví. A nepovažuju tohle dílko za umělecké, spíš vyjádření pocitů.
Moje letní láska sídlí
v USA
ve státě Massachusetts
v kraji Berkshire
ve městě Lenox
Jmenuje se
Shakespeare and Company
Divné jméno pro lásku?
Ne, to není obvyklá zamilovanost.
Jsem blázen.
Jsem blázen do divadla.
Našla jsem něco perfektního.
Poprvé v životě mi nelétaji motýlci v břiše kvůli jednomu muži.
Jsem tu každý den z těch sedmi.
Ano, je tu jazyková bariéra,
ale hry a herci jsou tak úžasní.
Cítim s nimi, rozumím jim, miluju je!
Jako každá letní láska i tahle skončí.
Už teď mi puká srdce.
Pozítří odjíždím.
"Divadlo Shekespeare & Company Vám děkuje, že jste přišli. Pokud se Vám hra líbila, řekněte o nás své rodině, příbuzným, přátelům."
Tak Vám o nich říkám...
Přečteno 395x
Tipy 11
Poslední tipující: Erion Fate, NikitaNikaT., Lady Carmila, Myrja, jiljovský, Herbert Dalloway, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)