Jsi můj sen
Miluji tě
a strašně mi chybíš.
Noc co noc
se mi zdáš.
Chci tě
a chci ať mi slíbíš
lásku svou
že mi navždy dáš.
Jsi sen,
který si hýčkám,
má láska zoufalá.
Jsi pouhý přelud,
o který mě
svítání okrádá.
Přečteno 806x
Tipy 6
Poslední tipující: Sleepwalker, Seanko, střelkyně1, zzlatý
Komentáře (3)
Komentujících (3)