Pro tebe
Tak krásná postava
jak kniha je tajemná
jen letmá předstva
pak slza dojemná
Šeptám ti do hlavy
slova prý matoucí
ach ty mé představy
jsem v lásce tonoucí
Snesu ti miláčku
snad modré z nebe
na modrém obláčku
svezu já tebe
A pak se v objetí
zatočí svět
píšu to v dojetí
já chci tě hned
Přečteno 1067x
Tipy 7
Poslední tipující: fasf, Mraveneček, Myrja, Romana Šamanka Ladyloba, saddova, Holis, SZN
Komentáře (2)
Komentujících (2)