loučení ???
Anotace: jen tak , občas něco bolí
povídej o nekonečných pláních
s bílým Pegasem sáně letí
povídej o horkých dlaních
o nevinných očích dětí
kolik je sluci let
a proč nás stále hřeje
a proč se točí svět
a smutek se nám směje
proč radost s hořkostí
tu sehrávají frašku
máš dlaně plné bolesti
však koukej smát se..šašku
tak úsměv na líce
a i když slzy kanou
usměj se nejvíce
už není ..nashledanou
Komentáře (3)
Komentujících (3)