Svírám vzpomínky
Anotace: prosím, nestírej mi slzy z očí, co popálí ti dlaň
Když místo tebe svírám pouze vzpomínky
a pro další nádech si hledám jen hloupé záminky,
prosím, nestírej mi slzy z očí,
co popálí ti dlaň,
to ať dělají druzí,
ty tvé si raději chraň.
Tak to takhle chutná soucit?
Že já blázen vůbec procit.
Naději jsem kdysi měl,
dnes jsem spíše zapomněl.
Teď žiješ, ale já přežívám,
avšak jednou se na svět shůry hrozně rád podívám.
Přečteno 515x
Tipy 16
Poslední tipující: čokoládka, Erion Fate, Romana Šamanka Ladyloba, Azazen, Mraveneček, Holis, Axol, Myrja, bajli33, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)