Botanická
Anotace: Romantická hříčka bez hlubších konotací.
Tvé oči jako slunečnice,
stále se smějí za sluncem,
mně hráze vždycky prolomí se,
co že to asi, co že jsem?
Tvé oči jako vlčí máky,
na svěžím svahu zválené,
sedmkrát smůla, three times lucky,
co je to se mnou? Ale ne!
Tvé oči jako violky,
spoutané pýřím v poli,
můžete za to vy, holky,
že barva nehraje roli...
Komentáře (1)
Komentujících (1)