Tož dobré, jen buďto kvetlY šeříky anebo kdyžtak aby to bylo originální a shoda subjektu s predikátem byla naplněna, tak kvetli šeříci.
13.10.2008 12:52:00 | CorrimsonTom
tohle neni zle,ale zda se mi to zbytecne utle hned z kraje, jako bys me bouchla palici...
20.09.2008 11:17:00 | saddova