Polabím
Pojď nech se nést
bez rozpaků
proud i podnebí
je milosrdné
pojď nech se svézt
jedním z těch velkejch draků
nad údolím.
Leť nedovolím
tvůj pád
to nebe nad Polabím
už léta dlaní hladím
znám jeho proudění
Pojď vzlítnem před setměním
do šedejch skal
a možná dál
v zapomění...
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: Tygropes, SZN
Komentáře (2)
Komentujících (2)