Anotace: nevím co vám k ní říct, přečtěte si a uděláte si názor sami a třeba mi ho můžete sdělit pomocí komentu;)
Sbírka: Zamilované
Mě se to líbí,až na ten konec,jinak má to myšlenku a něco mi to připomíná.Hezká báseň.
21.09.2008 21:54:00 | Mraveneček
saddova rytmus to má, ale je to můj rytmus, který jen tak někdo nechytne, čtu si to nahlas
20.09.2008 17:45:00 | angelicek
pouzivas dost okoukane rymy, pro me je z toho poznat hodne snaha o rym, ktera ti bohuzel nekde nevychazi a pak ten rytmus, pocitej si slabiky- nebo si basen odrikej nahlas a uslysis jestli ti rytmus sedi nebo nikoliv.
pis dal, tim se budes zlepsovat...
20.09.2008 10:28:00 | saddova