PROSÍM
Anotace: Viléme! Princi! Honzo! Šimone! MATĚJI... Pro vás, rytíři!
Mraky mi plují nad hlavou,
toulám se zpustlou dálavou.
Jsem ta nejsmutnější ze všech víl,
a jen marně hledám cíl.
Ledová královna uprostřed pouště,
zoufalá čarodějka co zapomněla koště.
Citím jen nejistotu, chlad a strach,
v mých vzpomínkách na tebe zbyl jen prach.
A slepá donekonečna hledám,
to objetí, co nemám...
Prosím..
Přečteno 453x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, jedam, Ten_bez_přezdívky, Yukki
Komentáře (3)
Komentujících (3)