Anotace: Pochopí to snad jen ten, komu je to určeno.. Ale i ostatní to může zaujmout.. Tentokrát básnička není celá rýmovaná a rytmus taky chybí.. Čistě popis myšlenek a pocitů.. Komentáře potěší..
Excited: Děkuju.. :) Sice je psaná dávno a nerýmuje se, ale když se líbí.. ;)
20.04.2009 18:02:00 | Rhiannon
P€ŤULK&: Peti, moc děkuju.. :) A máš pravdu, že to nejvíc pochopí jen ten, pro koho jsem to psala.. Ale obávám se, že se to nikdy nedozví..
Každopádně jsem po dlouhé době vypustila rýmy atd. a jsem ráda, že se to aspoň někomu líbí.. ;)
29.09.2008 17:59:00 | Rhiannon
Možná to plně pochopí jen ta osoba, pro kterou je to určeno, ale je to nádherné vypsání citů.. Marťo, bravo :))
27.09.2008 09:41:00 | P€ŤULK&
Sammy L.: Děkuju.. Člověku taková pochvala hned zlepší náladu.. Tak snad si to budou myslet i další..
20.09.2008 21:35:00 | Rhiannon