Neslyším
Anotace: křičíš na mě a já tě neslyším
Neslyším
křičíš na mě a já tě neslyším .
křičíš čím dál víc , já tě slyším , slyším slova
Nerozumím
křičíš pořád dál a já ti nerozumím.
křičíš na mě lásky slova , miluješ mě
Nemiluješ
jsi naší lásky vrah , srdce jí probodl,
do těla udeřil .
Teď prosíš , slibuješ , aby ses udobřil .
Křičím
Nechci milovat , Nechci rozumět , Nechci slyšet
Komentáře (2)
Komentujících (2)