Anotace: ... myslím že patřičná anotace by byla delší než dílko samo tudíž anotovat nehodlám a tímto Vám to sděluju ... :o)
Sbírka: letos
A víš,co mi dycky řikal děda?
"čim ses zkazil,tim se naprav...."
A měl pravdu.:D -S-
23.09.2008 08:45:00 | Skywalker
Mnnno, pokud je to podobného rázu jako u mne, pak to není nic moc. Já z toho mívám druhej den morální kocovinu (nebo-li kocouří vinu).
22.09.2008 11:25:00 | Hannazka
Myrje dík - a juhas má další pokus... ani jedno nebo jedno z toho ale jen velmi částečně :o)
21.09.2008 23:17:00 | hanele m.