ráno
Když
ráno otevřu
okenice očí, ještě
unavené
a uložím do přihrádky
mezi dopisy cenné
o Tobě vonavý sen,
a dřív než odněkud
přiletí pozdrav,
že ráno je dobré,
tak s myšlenkou na Tebe
tak nádherně
chutná mi den,
káva než provoní
chvíli kdy vstanu,
vím jistě ,že
myšlenkou Tebe
dnes neminu,
okouzlen přivoním,
k Tobě ,
k mému ránu,
dívenko tajemná
s vůní jasmínu...
Přečteno 591x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Lota, Marfuša
Komentáře (2)
Komentujících (2)