Anotace: Pořád se to točí dokola a já pokaždý potřebuju čím dál víc času na to, abych zapomněla.
Ano, chtělo by to trochu poupravit, to ano, ale jinak je to pěkné ;)
13.01.2009 09:09:00 | Lilly Lightová
Souhlasím... Je to celkem dobré, jen by to chtělo trošku rozvést.
06.01.2009 19:58:00 | Mademoiselle Drea
nápad je fajn - jen v každý sloce to slovo s mapou je tu spíš na závadu
občas opakování vygraduje zajímavě nějaký motiv ale tu mi to nesedí - je to moc krátký na trojí opakování...
12.10.2008 14:36:00 | hanele m.