Sbohem
Anotace: napsáno 24.9.2004
Už je konec naší lásky
zbyly po ní vrásky.
Teď už jdu jen tmou
a srdce už nechce tlouct.
Vždyť jsem tě milovala
a vše ti dala.
Ty jsi chtěl víc
než jsem ti mohla dát.
Teď v srdci velký žal mám
a tebe nechci znát.
Věřila jsem tvým slovům
ale byly plné lží.
Tak už tě nechci znát,
běž o dům dál.
Komentáře (0)