Povídání
Anotace: málo si povídáme a moc kecáme
Tak málo si povídáme
když venku stále prší
spojitý čas se na kousky láme
ticho se v místnostech vrší
Jako dva delfíni na pláži
čekáme na spásnou vlnu
kdo první zvedne oči
natáhne utrženou strunu
Jsme v tomhle světě
v doživotním exilu
andílci vykopnutí z ráje
zlaté rybky na grilu
A když si povídáme
s ústy blízko sebe
krademe bohům zase oheň
bez kterého život zebe
Komentáře (4)
Komentujících (4)