V moci ... noci ...
*
... noc není zlá,
když v povidlové tmě nás halí
a touha bezedná
se jejím prázdnem valí
Ta dáma ale není upřímná
neřekne víc a dobře tají
že bolí láska skutečná
a děti se v ní kolíbají ...
*
-----------------------------------------------
*
Comment někomu z Vás ...
*
Přečteno 378x
Tipy 25
Poslední tipující: Jin, G.P., Mraveneček, Marfuša, Myrja, prostějanek, Alan Black, smudlinek, Holis, danav, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)