Ty jsi můj popleta, smíšek a láska,
tolikrát zachránils oči mé slzavé.
Ohněm si dokázal, že ta kra praská,
ohněm jenž pohltil, Tebe i mne.
Už nemám kol mého srdíčka bolavo,
co však já neumím, je přestat se bát.
Chápu že někdy prostě je sychravo,
však první cos učil mě - na vše jsme dva :-*
23.09.2008 14:15:00 | cordeli