...konečně jedna podzimní co nese v sobě radost...vždyť v duši může být veselo i když je venku deštivo...:-)))
23.09.2008 19:23:00 | Lota
Půvabné a lehce!
Říkám svoje: Díky!
Poezie kněžce
posílám veršíky...
********************************************************
Podzim už chystá svoje splíny,
však na ně máme času dost,
raději myslím na jiřiny,
co kvetou lidem pro radost.
Také se rád líbávám v dešti,
když na lupení bubnuje,
či když mi ranní mlha věští,
že šance na den krásný je...
Když stromy odhazují listí,
mám pocit skoro intimní,
že vztahy naše zas se čistí,
a duše svůj krásný sen sní...
23.09.2008 17:52:00 | Kozoroh 1
První co mne napadlo bylo – ještě aspoň jednu sloku. No a pak mi ťukla dešťová kapka do nosu. Jo, dešťové pohlazení…
23.09.2008 14:51:00 | kouzelníček