Nový den
Anotace: Spatřil jsem procitat anděla...
Nový den náruč svou otevírá,
Ty krásná a něžná jak květy,
kéž vede Tě láska a víra,
zas úsměv vykouzlí Tvé rty.
Nový den klepe nám na víčka
jak vánek ve stráni,
kéž stále do Tvého srdíčka
se něha uklání.
Nový den zaplál s Tvým procitnutím,
jsi spojnice bílých cest,
ta jediná dívka o které sním,
anděl, jenž sestoupil z hvězd.
Přečteno 417x
Tipy 16
Poslední tipující: Ariella13, Mraveneček, Myrja, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, Bíša, danaska, mikyša, Simísek, Maura
Komentáře (1)
Komentujících (1)