Reinkarnace
Anotace: holt si nevyberem, ale snít se o tom může...
znovu se zrodím a budu malým psíkem
u lady co ovívá se zlatým slunečníkem
s ní žil bych a popřel ty ošklivé fámy
proč psíčky chovávají si mladé dámy
co po rozvodu odhánějí žhavé nápadníky
a sukně nosí zásadně až dolů po kotníky
nechám se krmit jen tím nejlepším masem
s vlastní ložnicí komorníkem a taky pasem
abych na cestách doprovázel svoji paní
byl tím jenž ji před vším světem chrání
a abych nebyl brán co náhrada za děcko
sem tam jí ju vylížu
no a to je všecko
Komentáře (0)