Pro Tomíka
Anotace: když člověk miluje a ztratí.... je to hodně bolestivé
Proč muselo se to stát??
Proč musel jsi mi zbohem dát??
Proč myšinka Tvá už nejsem??
Ptám se sama sebe. Kde jsem??
Stojím na skále, shlížím dolů
a prosím všemohoucího z bohů.....
"navrať mi mou lásku prosím zpět,
ať veselejší zas máme svět ".
Slyším jen ticho, v dálce ptáky zpívat
nezbývá mi nic jeného, než dál do propasti se dívat....
Vzpomínám na Tebe, na Tvoje doteky
na lásku Tvou a něžné polibky.
Srdce mé láme se, na tisíce kousíčků
pláče a umírá, hluboko v ďolíčku......
Pláče a volá, navrať se domů...
prosím Tě, lásko má, buďme zas spolu.
Přečteno 410x
Tipy 3
Poslední tipující: bokken, jesterka
Komentáře (3)
Komentujících (3)