pro toho komu patří mé srdce
Anotace: miluj tak aby jsi nikdy nebyl tak moc zraněn
Chtěla bych teď vrátit čas
a Tvoji lásku míti zas.
Vedle Tebe znovu usínat
a ne jen na ty chvíle vzpomínat.
Těšit se na Tebe, celý den
proč mi to připadá, jak hloupý sen??
Chci se z něj probudit, a mít Tě vedle sebe.
Pomalu procitám, avšak zatahuje se mi nebe.
Kapka za kapkou, však tiše padají
Tvoji lásku mi, oni však nedají.....
Čekám a doufám , že se mi vrátíš
chmurné dny v životě, jen Ty mi zkrášlíš.
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: bokken
Komentáře (2)
Komentujících (2)