A to je láska?
Chci položit ti otázku...
Šlo ti jen o sázku?
Dostat mě do postele,to jsi chtěl?
To od tebe ale nebylo fér...
Milovala jsem Tě a teď nenávidět Tě musím
ale zapomenout na Tebe aspoň zkusím.
Namluvil jsi mi věci,v který já naivně věřila,
Byla jsem jen holka,co na jednu noc se ti hodila...
Kdybych tušila jak si se mnou hraješ
a kdybys věděl jak nesnáším lži a faleš,
tak nikdy nestala by se taková chyba,
vypadala by úplně jinak moje volba!!
Nikdy nešla bych s tebou na panáka
kdybych věděla,co ty jsi za hlupáka..
Nikdy bych s tebou nesledovala po nocích hvězdy,
Nikdy v slzách neprosila Tě ,,Nejezdi!´´
Nechci už na to myslet,
nechci už romantický příběh smýšlet!!
Znamenal si pro mě moc,moje všechno,můj svět
a já ti to pořád chtěla tak moc vyprávět....
Proč někdo neotevřel mi oči?
Proč nikdo neřekl mi jak se mnou točíš?
Myslela jsem, že Rád mě máš
a ty si tam za mými zády s jinou užíváš!
Tvrdils mi jak moc ti chybím,
že jsem ta nejhezčí a jak se ti líbím..
Tvrdil jsi toho mnoho
Mám otázku..Miloval jsi už někoho?
Věřila jsem očím i rtům tvým
Proč neupozornil mě někdo,že jenom sním?
Nedokázala jsem o tobě pochybovat
Myslela jsem že můžu Ti důvěřovat...
Byla to chyba,velký omyl,
který mi vážně srdce zlomil...
Nikde jsem se s tebou nebála
ani na silnici když jel jsi jak šílenec
ani když choval si se jako bláznivý milenec
Udělala jsem tolik šílených věcí a jen kvůli Tobě,
až divím se,že nejsem zakopaná v hrobě...
Nikdy nečekala jsem,že využiješ mě tak hnusně
Nikdy neočekávala jsem pocit tísně...
Netrápí tě špatně svědomí,to není tvůj styl??
Přeji Ti,abys na to pořádně doplatil!!
Tak jak já zaplatila za své chyby-zaplatíš i ty...
a pak budeš vyhledávat úkryty..
protože před světem se budeš chtít skrýt
protože Ti ublíží holka,co nechala Tě snít..
Ta nesnesitelná bolest bude Tě nacházet,
ten nesnesitelný smutek bude Tě provázet,
Pak vzpomeň si na mě
a lituj jak ublížil jsi té milé dámě
Přečteno 448x
Tipy 5
Poslední tipující: bokken, Luciiik, Janca.LP, WAYWARD, mourovatákočka
Komentáře (5)
Komentujících (5)