Jitřní píseň
Anotace: zpívaná po nocích
na místo obětních okvětin
na oltář dávám
jitřní píseň
ze svého srdce
se vyznávám
z pocitů, myšlenek či skutků
nečistých
na místo slz a slov
ruku ti nabízím
v poledních červáncích
plody skutků
svých sklízím
v náručích, objetích či v slzách
svých obětí
na místo temných nocí
jasnější zítřky nabízí
pod hvězdným nebem
kapky rosy
tíží na srdci
za den či měsíc či za roky
roztraná na kusy
Přečteno 392x
Tipy 5
Poslední tipující: ShootingS, Nút, Lota
Komentáře (2)
Komentujících (2)