Skok do snu
Anotace: ...taková na dobrou noc
Jen tak si hajni,
oddej se tmě,
zavři očka,
oddej se i mně.
Jak zabereš,
tak budeš v šatech,
tančit se mnou
a smíchem na rtech.
Jak na obláčcích,
zaskotačíš si,
tak jak budeš volná,
i já se cítit chci.
Naskočíme na duhu
a svezem se dolů,
zahučíme do vody,
ale hlavně spolu.
Celá mokrá,
vlasy suché jen,
probudíš se ve vaně,
byl to jenom sen.
Přečteno 664x
Tipy 4
Poslední tipující: Pešulka, loverose91
Komentáře (0)